Wednesday, August 18, 2010

Salam Ramadhan 1431 H

Ermmm lama sungguh tak update blog ni sampai dah terlupe ade blog sendiri hehe.. Skang dah bulan Ramadhan 1431 H cepatnya masa berlalu skang blaja pun dah Part 4 bulan oktober nak exam lak dah urmmmm.. Maybe masih lum terlambat lg kot nak ucap selamat berpuasa kepada semua muslimin dan muslimat dimana saja anda berada.. semoga pada ramadhan kali ini membawa lebih keberkatan kepada kita semua amin.. Rindu sangat dengan kampun x sabo rasanya nak balik kampung halamanku yg telah lama aku tinggalkan hanya balik setahun skali jer nak wat mcm manekan dah nama pun merantau kenalah kuat sikit demi rezeki & ilmu yg di cari.. semoga mendapat keberkatan dari-NYA.. untuk bonda dan ayahanda yang tercinta sabo yer xlama lg ananda balik bertemu dengan ayahanda dan bonda.. kepada adik2 ku sekalian kakakmu ini sangat merindui korg..  :-)

Salam sayang untuk semua..

1 comment: